Stagefinder.nl

Stagefinder.nl is een online platform dat singer-songwriters een overzicht biedt van open mic evenementen in Nederland. Er worden heel veel open mic evenementen georganiseerd door verschillende venues en organisaties verspreid over Nederland maar een groot aantal singer-songwriters weet vaak niet waar en wanneer deze plaats vinden. En dat is zonde. Daarom biedt stagefinder.nl een eenvoudig overzicht waarin singer-songwriters kunnen zoeken naar open mic evenementen die binnenkort of bij hun in de buurt plaats vinden. Maar het platform biedt ook kansen voor venues en organisatoren. Zij zien vaak dat dezelfde singer-songwriters deelnemen aan hun events. Stagefinder.nl biedt hun de mogelijkheid de zichtbaarheid van hun events te vergroten binnen hun doelgroep. Daardoor krijgt iedereen de kans om zijn eigen liedjes te laten horen en neemt de diversiteit van de singer-songwriters toe. Daarnaast biedt stagefinder.nl een mooi overzicht voor muziekliefhebbers om mooie muziek te ontdekken van (nog) (on)bekend talent.

Hoe werkt het?

Ben je een singer-songwriter en wil je graag een keer je liedjes komen spelen? Check via ‘podium zoeken’ of er binnenkort open mic evenementen bij jou in de buurt plaats vinden. Je hoeft daarvoor alleen maar een plaatsnaam of naam van een event in te vullen in de zoekbalk. Je kunt natuurlijk ook gewoon door de agenda met komende events scrollen of via de stagemap open mic events bij jouw in de buurt vinden. Voor sommige open mic events bestaat er de mogelijkheid je online in te schrijven. Wanneer je dat hebt gedaan, vind je onder ‘opgeslagen podia’ alle open mic events waar jij je voor hebt ingeschreven.

Ben je een venue of organisatie en organiseer je open mic events voor singersongwriters. Schrijf je dan in via de ‘aanmelden’ button en maak je podium aan. Geef je locatie op, de data, de tijdstippen en of het een repeterend event is. Geef ook aan waar ze extra informatie kunnen vinden over je event en of ze zich online, via stagefinder.nl, kunnen aanmelden.

Schrijf je in!

Ben jij op zoek naar een open mic evenement in de buurt. Wil jij je liedjes laten horen? Of ben je een venue or organisatie die open mic events voor singer-songwriters organiseert en je bereik wilt vergoten? Wacht dan niet langer en schrijf nu in!

X
X
X